| Ajankohtaista | Lehdistötiedotteet | Ajankohtaista | Lehdistötiedotteet

28.6.2016

Uusi toimintaturvallinen relemoduuli

WAGOn uuteen turvarelemoduuliin (750-669/000-003) kuuluu paitsi neljä vikaturvallista relelähtöä myös neljä vikaturvallista digitaalituloa, jotka mahdollistavat laajan käyttöalueen.

Neljän eristetyn lähtökanavansa ansiosta uusi WAGO-I/O-SYSTEM 750 -turvarelemoduuli kytkee korkeat, jopa 48 VAC:n/60 VDC:n suuruiset kapasitiiviset ja induktiiviset kuormat. Moduuliin sisältyy myös neljä vikaturvallista takaisinkytkentätuloa erilaisia valvontasovelluksia varten (esim. kontaktorien kytkentäehdot).

Kustannustehokas ratkaisu huippuominaisuuksilla

Turvarelemoduuli tukee PROFIsafe-yhteensopivaa iPar-palvelinta. Kun laite vaihdetaan, palvelin siirtää oikeat parametrit automaattisesti ja turvallisesti uuteen I/O-moduuliin. Moduulin käytännöllisyyttä lisäävät myös muut ominaisuudet, kuten kanavakohtainen 6 A:n lähtövirta, pulssivirtaresistanssi 30 A:iin asti sekä 24 A:n kokonaisvirta. Laajan käytettävyytensä ansiosta relemoduulin hinta-laatusuhde on erinomainen, ja vain 48 mm:n levyisenä se on täydellinen valinta tilaa säästävään DIN-kiskoasennukseen.

Laaja valikoima asetusvaihtoehtoja

Relemoduuli voidaan konfiguroida helposti WAGO-ohjaimen laitekuvaustiedoston avulla. Kaikki tulot voidaan konfiguroida ja dokumentoida helposti WAGO-I/O-CHECK-ohjelmistolla. Muun muassa oikosulkuja, ulkojännitettä ja poikkeavuuksia arvioivan toiminnon lisäksi turvarelemoduuli tarjoaa erilaisia suodatinaikoja ja toimintatiloja. Lisähyötynä on se, että parametreihin pääsee käsiksi myös ”Tool Calling Interface” -suunnitteluohjelmalla (TCI).

Takaisin ...

  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan