| Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet

Signaalitehostimet ja erotusvahvistimet

Signaalitehostimet ja erotusvahvistimet +

Luotettavaa signaalien säätöä — kaikki koot ja signaalipolut: WAGOn JUMPFLEX®-signaalitehostimista ja -erotusvahvistimista on tullut yleisimpiä tuotantoautomaatiossa käytettävistä laitteista pelkästään niiden monipuolisuuden ansiosta.

WAGOn 857- ja 2857-sarjan signaalitehostimet ja erotusvahvistimet tarjoavat lineaarisen lähtösignaalin, joka on verrannollinen mitatun arvon kanssa, sekä myös tehostavat signaalien laatua koneiden ja järjestelmien pidempää käytettävyysaikaa varten. Helppoon käyttöönottoon, käyttöön ja huoltoon suunnitellut WAGOn signaalitehostimet ja erotusvahvistimet helpottavat päivittäisiä tehtäviä, sillä niiden rakenteessa yhdistyvät käytettävyys ja kattava toimintovalikoima.

WAGOn eristysvahvistimien ja signaalitehostimien edut:

 • Yleinen profiili — siltoja voidaan käyttää sekä 857
 • että 2857-sarjan laitteiden koko valikoimassa
 • Lukuisia käyttäjäystävällisiä asennusvaihtoehtoja
 • Irrotettava kosketuspaneeli asennusta varten (vain sarja 2857)
 • Turvallinen eristys DIN EN 61140:n mukaan
 • Sähköeristys DIN EN 61010-1:n mukaan - Laaja käyttölämpötila-alue (-25 … +70 °C)

JUMPFLEX®-tuotesarja sisältää erotusvahvistimien ja signaalitehostimien ohella laajan valikoiman lämpötilan mittausmuuntimia, kuten Pt-antureita, termoelementtejä, Ni- ja KTY-antureita. Tuotesarjaan kuuluu myös signaalitehostimia taajuuksien mittausta varten, potentiometrejä ja virtamuuntimia ja Rogowski-keloja virran mittaukseen. Signaalitehostimet tuottavat erilaisia perusanalogiasignaaleja (esim. 4–20 mA, 0–10 V) liitetystä anturista riippumatta. Eräät laitteet tuottavat myös määriteltyjä kytkentäkynnyksiä releen tai digitaalisen kytkentälähdön (DO) kautta.

Näiden ominaisuuksien ohella

JUMPFLEX

®-tuotesarja tarjoaa korkean turvallisuustason lukemattomien hyväksyntöjen, kuten UL, GL ja ATEX/IECEX, ansiosta.

857-sarjan signaalitehostimet ja erotusvahvistimet

Kuuden millimetrin levyiseen koteloon pakatut WAGOn 857-sarjan signaalitehostimet ja erotusvahvistimet tarjoavat korkean mittaustarkkuuden ja niiden lähetysvirhe on ≤ 0,1 %. Laitteissa on kolmiteinen eristys 2,5 kV:n testausjännitteellä, mikä tarjoaa järjestelmille, koneille ja ihmisille korkean turvallisuustason.

JUMPFLEX® soveltuu myös yleisten analogiasignaalien lähetysongelmien, kuten maasilmukoiden, luotettavaan ratkaisuun signaalien sähköisellä eristyksellä.

2857-sarjan signaalitehostimet ja erotusvahvistimet

Luotettavaan 857-sarjaan perustuvat WAGOn 2857-sarjan signaalitehostimet ja erotusvahvistimet sisältävät sekä pistoliittimiä että valinnaisen pistoliitettävän LCD-näytön. Se tarjoaa käyttäjille taloudellisesti suuremman monipuolisuuden sovelluksiin, koska lisäjärjestelmiä/-koneita voidaan liittää helposti picoMAX®-pistoliittimillä. 12,5 mm ja 22,5 mm leveät kotelot sisältävät myös 4 kV:n sähköeristyksen.

2857-sarjan laitteet ovat lainanneet kotelon muodon 857-sarjasta, jotta syöttöjännite on helppo silloittaa näiden kahden sarjan välillä. Tämä eliminoi yksittäisten komponenttien aikaa vievän johdotuksen tarpeen.

Voit valita asennukseen joko DIP-kytkimiä, PC-ohjelmiston, älypuhelinsovelluksen tai innovatiivisen, pistoliitettävän kosketuspaneelinäytön.

Johtopäätös:

WAGO tarjoaa

JUMPFLEX

®-sarjan erotusvahvistimilla ja signaalitehostimilla valtavasti joustavuutta ja käytettävyyttä käyttöönottoon, kunnossapitoon ja huoltoon laajennettujen ominaisuuksien ja neljän eri asennusvaihtoehdon ansiosta.

[..] Read more!
Valikoiman tuotteet: Muuntimet
 • <i>JUMPFLEX</i><sup>®</sup>-signaalitehostimet (sarja 857)
  JUMPFLEX®-signaalitehostimet (sarja 857)
 • <i>JUMPFLEX</i><sup>®</sup>-signaalitehostimet (sarja 2857)
  JUMPFLEX®-signaalitehostimet (sarja 2857)

  JUMPFLEX® 857 -sarjan erotusvahvistimet ja -muuntimet olivat jo teollisuusstandardinmukaisia käyttäjäystävällisyyden ja tekniikan osalta. 2857-sarja toivottaa nyt tervetulleeksi uuden liitäntätekniikan pariin, joka on varustettu lukemattomilla muilla erityisillä ja uusilla ominaisuuksilla. Yksi asia on kuitenkin pysynyt samana: mahdollisuudet eri laitekoteloiden helppoon yhdistämiseen.

JUMPFLEX®-signaalitehostimet (sarja 2857)

JUMPFLEX® 857 -sarjan erotusvahvistimet ja -muuntimet olivat jo teollisuusstandardinmukaisia käyttäjäystävällisyyden ja tekniikan osalta. 2857-sarja toivottaa nyt tervetulleeksi uuden liitäntätekniikan pariin, joka on varustettu lukemattomilla muilla erityisillä ja uusilla ominaisuuksilla. Yksi asia on kuitenkin pysynyt samana: mahdollisuudet eri laitekoteloiden helppoon yhdistämiseen.

 • Newsletter Subscription
 • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan