| Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet

Teholähteet

Teholähteet +

Teholähteet kaikenlaiseen teollisuuskäyttöön: Turvaudu monen muun asiakkaan tavoin luotettaviin teholähteisiin, jotka eivät petä kriittisissä tilanteissa – EPSITRON® 787 -sarjan tehoyksikköön.

WAGOn tehokkaat teholähteet tarjoavat aina tasaisen syöttöjännitteen – oli kyse sitten yksinkertaisista sovelluksista tai suurempaa tehoa vaativasta automaatiosta.

Sarjan 787 monipuolisten tehoyksiköiden edut:

  • Kytkentäiset teholähteet kiinnityskiskoja varten
  • Lähtöjännitteet 5 - 48 VDC
  • Lähtöteho 24 - 960 W
  • 1- ja 3-vaiheiset teholähteet
  • Maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä eri sovelluksiin
  • Täydellinen teholähdejärjestelmä laitteiden kuten UPS:n, elektronisten suojakytkinten ja redundanssimoduulien ansiosta

Teholähde maksimikäytettävyyttä varten

Teholähdeyksiköt soveltuvat täydellisesti teollisuuskäyttöön, ja niitä on erilaisten lähtöjännitteiden ja nimellislähtövirtojen ohella saatavilla valinnaisilla metallikoteloilla, pistoliitäntätekniikalla esijohdotusta varten, erilaisilla ylikuormaominaisuuksilla ja korkealla tehokkuudella.

Teholähteissä on korkeaa käytettävyyttä ja tehokkuutta varten ylimääräinen lähtövirta: Jos tapahtuu oikosulku, TopBoost-toiminnolla varustetut teholähteet tarjoavat moninkertaistetun nimellisvirran, joka mahdollistaa toisiopuolen kustannustehokkaan suojauksen pienoissuojakytkimillä tai turvasulakkeilla. PowerBoost-toiminnolla varustetut teholähteet kaksinkertaistavat lähtövirran 24 VDC:ssa usean sekunnin ajaksi. Se mahdollistaa suurien kuormien käynnistyksen ja siten eliminoi kytkentäisten teholähteiden kalliin ylimitoituksen. Joissakin laitteissa on jopa monitorointitoiminto ja näyttö.

Teholähteet maailmanlaajuisilla hyväksynnöillä

Täydellisesti maailmanlaajuiseen käyttöön soveltuvilla teholähteillä on perinteisten hyväksyntöjen ohella GL-hyväksyntä merenkulkukäyttöön ja ATEX-hyväksyntä vyöhykkeen 2 vaarallisille alueille.

Järjestelmän ihanteelliseksi täydennykseksi on saatavilla keskeytymättömiä teholähteitä (UPS), puskurimoduuleja, redundanssimoduuleja ja laaja elektronisten suojakytkinten valikoima.

[..] Read more!
Valikoiman tuotteet: Virtalähteet

EPSITRON® COMPACT (sarja 787) -teholähteet

Kompakti, huipputehokas teholähde DIN-kiskoon asennettavassa kotelossa. Matala profiili, yksivaiheisen virran syöttö laajalla tulojännitealueella sekä 12 V:n ja 24 V:n lähtöjännitteet.

EPSITRON® PRO (sarja 787) -teholähteet

Korkeita lähtövaatimuksia omaavat sovellukset edellyttävät ammattilaisten teholähteitä, joilla tehohuiput hallitaan luotettavasti. Teholähteiden PRO-sarja on ihanteellinen tällaisiin sovelluksiin.

EPSITRON® CLASSIC (787-sarja) -teholähteet

Sekä laaja-alueinen tulo että kattava hyväksyntäsarja mahdollistavat uudelleensuunniteltujen CLASSIC-teholähteiden käytön monenlaisissa sovelluksissa.

EPSITRON® (787 sarja) keskeytymättömät teholähteet

UPS-hallintamoduulilla 787-870 ja liitettävillä akkumoduuleilla odottamattomat virtakatkot jäävät menneisyyteen.

EPSITRON® (sarja 787) -lyijygeeliakku

The EPSITRON® family of lead gel battery modules is optimally suited for setting up an uninterruptible power supply (UPS) with a UPS charger and controller. This ensures reliable power supply for the application for up to several hours.

Elektroniset EPSITRON® (sarja 787) -suojakytkimet

Tilaa säästävät elektroniset suojakytkimet tarjoavat luotettavan suojauksen erinomaisella hinta-tehokkuus-suhteella.

EPSITRON® (sarja 787) kapasitiiviset puskurimoduulit

Kapasitiiviset puskurimoduulit takaavat koneiden tai järjestelmien ongelmattoman käytön myös lyhyiden syöttövikojen aikana.

EPSITRON® (sarja 787) -redundanssimoduulit

Redundanssimoduulit ovat ihanteellisia teholähteen käytettävyyden luotettavaan lisäykseen.

EPSITRON® (sarja 787) -seinäasennusadapteri

Seinäasennusadapteri 787-8xx-laitteiden ruuvikiinnitykseen asennuslevyyn tai seinään ilman DIN 35 -kiskoa.

EPSITRON® (787 sarja) -kiinnityskiskoadapteri

The 787-896 and 787-897 DIN-Rail Adapters can be used for safe, reliable mounting of EPSITRON® 787-8xx Series devices on DIN-rails.

JUMPFLEX®-teholähteet Powered by EPSITRON® (787 sarja)

Teholähde on täydellisen yhteensopiva JUMPFLEX®-moduulien kanssa identtisten muotojen ja integroidun redundanssioption ansiosta.

EPSITRON® Radio Interference Suppression Filter

WAGO's Single-Phase, Radio Interference Suppression Filter suppresses interference generated on the mains side of power supplies and electronic devices. It is ideal for meeting standard requirements and offers a single-stage filter solution.

  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan