| Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet

Rullasta – Mullistavaa riviliitinten merkintää

Rullasta – Mullistavaa riviliitinten merkintää +

Kaikkein yleisimmät riviliittimet kentällä ovat nimellispoikkipinnaltaan 2,5/4 mm2. WAGO WMB Inline on mullistava merkintäjärjestelmä, joka tarjoaa huomattavia aika- ja kustannussäästöjä WAGOn kaikille näille johdinalueille suunnitelluille riviliittimille.

Yksilölliset toisiinsa ketjutetut merkinnät pidennettävissä olevalla välillä ovat saatavilla 1 500 merkin kelalla. Lämpösiirtotulostin takaa kestävän ja tahrautumattoman tulostuksen ilman, että asennukseen kuluu aikaa.

Merkintätiedot voidaan luoda sopivalla WAGO-ohjelmistolla. smartDESIGNER luo merkintätiedot automaattisesti kiskokokoonpanon määritystä varten ja toimittaa ne lämpösiirtotulostimeen tulostusta varten. Merkintätiedot voidaan myös luoda suoraan smartSCRIPT:n kautta.

WMB Inline -merkintäliuska voidaan kiinnittää riviliitinten päälle nopeasti ja kustannustehokkaalla tavalla. Suuremmille liittimille käytetään yksittäisiä WMB Inline -merkkejä. Tyhjien merkkien lisäksi saatavilla on tilauksesta painettuja perusmerkkejä. Tulossa: WMB Inline 6 mm:n/6,2 mm:n välillä.

[..] Read more!
Valikoiman tuotteet: Merkintäyksiköt
  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan