| Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet | Tuotteet

Rullalla – Mullistavaa riviliitinten merkintää

Rullalla – Mullistavaa riviliitinten merkintää +

Kaikkein yleisimmät riviliittimet kentällä ovat nimellispoikkipinnaltaan 2,5/4 mm2. WAGO WMB Inline on mullistava merkintäjärjestelmä, joka tarjoaa huomattavia aika- ja kustannussäästöjä WAGOn kaikille tälle johdinalueille suunnitelluille riviliittimille.

Tähän ketjulinkkimuotoon suunnitellut yksittäiset merkit, joiden väli on laajennettavissa, ovat saativalla 1500 merkkiä sisältävällä, juoksevalla kelalla. Lämpösiirtotulostin takaa pysyvän ja tahrattoman tulostuksen ilman asennusajan tarvetta.

Merkintätiedot voidaan luoda sopivalla WAGO-ohjelmistolla. smartDESIGNER luo merkintätiedot automaattisesti kiskokokoonpanon määritystä varten ja toimittaa ne lämpösiirtotulostimeen tulostusta varten. Merkintätiedot voidaan myös luoda suoraan smartSCRIPT:n kautta.

WMB Inline -merkintäliuska voidaan kiinnittää riviliitinten päälle nopeasti ja kustannustehokkaalla tavalla. Suuremmille liittimille käytetään yksittäisiä WMB Inline -merkkejä. Tyhjien merkkien lisäksi saatavilla on tilauksesta painettuja perusmerkkejä. Tulossa: WMB Inline 6 mm:n/6,2 mm:n välillä.

[..] Read more!
Valikoiman tuotteet: Merkintäyksiköt
  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan