| WAGO Suomessa | Lisää meistä | WAGO Suomessa | Lisää meistä

WAGO Suomi

WAGO Suomi

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG on perheyritys jonka pääkonttori on MIndenissä, Saksassa. WAGO on toiminut itsenäisesti kolmen sukupolven ajan. WAGOsta on kehittynyt suunnannäyttäjä sähköisissä liitännöissä ja automaatioratkaisuissa.

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG filial i Finland eli WAGO Suomi on toiminut vuodesta 2003. WAGOn tuotteita on myyty Suomessa kuitenkin jo 80-luvulta lähtien. 1.1.2015 alkaen yritysnimemme on muuttunut WAGO Finland Oy:ksi yhtiömuodon muutoksen vuoksi.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla, Veromiehen kaupunginosassa. Täältä käsin hoidamme tilausten käsittelyn. Keskusvarastomme sijaitsee Sondershausenissa, Saksassa, josta asiakkaidemme tilaukset Suomeen saapuvat perille 1-4 päivässä, toimitustavasta riippuen.

WAGO toimii 52 maassa ja yritys työllistää maailmanlaajuisesti noin 7500 työntekijää.

WAGO on ruuvittoman, jousivoimaisen liitinteknologian markkinajohtaja ja yksi johtavista tähän teknologiaan liittyvien laitteiden ja automaatiojärjestelmien valmistajista. Yhtiön laaja tuotevalikoima kattaa riviliittimet, liittimet, PCB-liittimet, elektroniset moduulit ja I/O-järjestelmät, joista jokainen tarjoaa teollisuusautomaatio- ja rakennusinstallaatioasiakkaille valtavia etuja.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös tukea ja koulutusta asiakkaillemme. WAGO Suomen asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää kansainvälisen, osaavan yrityksen vankkaa asiantuntemusta.

Lue lisää WAGO-konsernista täältä

  • Newsletter Subscription
  • How may we help?
fi
Dokumenttia ei voitu lisätä kirjanmerkki-listaan
Tuote on lisätty kirjanmerkki-listaan
Sivu on lisätty kirjanmerkki-listaan
Infomateriaali on lisätty kirjanmerkki-listaan
Dokumentti on lisätty kirjanmerkki-listaan